Dataluola

Tervetuloa Dataluolaan!
Rekisteröidy ilmaiseksi, niin pääset kirjoittamaan omia viestiketjuja, viestejä, profiiliviestejä ja muita julkaisuja. Dataluolan sivuilta löytyy myös chat!

Tämä ei ole roskakori

Jookospookos


  • Äänestäjät yhteensä
    8

Koala

Obersturmbannführer
Dataaja
#1
Hei. Tämä alue on foorumilla vapaata keskustelua varten, eikä toimita massiivisen roskapostilaatikon virkaa. Ja te pienet pirulaiset olette tätä aluetta roskapostilaatikkona käyttäneet!

Ei nyt ihan noin, mutta kuitenkin tämä viesti tässä on muistuttamassa tietä tämän alueen oikeasta käyttötarkoituksesta. Kaikesta saa keskustella, kunhan se ei ole loukkaavaa. Myös viestin laadun tulee olla hieman korkeampi mitä ruplan kurssi.

Tätä lausuntoa ei kannatta sitten uhmata tai pääsen tyydyttämään mielihalujani taikavasaralla. Onnekkaat ja onnettomat voittakoot ilmaisen loman trooppiselle banaanisaarelle.

Tässä varoittava esimerkki vuosien varrelta, mitä tapahtuu jos uhmataan esivaltaa. Joojoo, tietäjät tietää ja muistajat muistakoot.
 
#2
Jos nyt pilkkua nussitaan, ei täällä ole tietääkseni käyty Roskaposti keskusteluja.

Vapaa keskustelu on sitten kaikki kaikesta..

Mikäli haluat määritellä sanan VAPAA niin odotan innolla kuulevani millaista saamme täällä keskustella.
Koska Ruplan kurssikin on kuitenkin aika tärkeä aihe jos mietitään. Ei uutisissakaan puhuta roskasta kun puhutaan Ruplasta.

E: Mikä oikeuttaa roskakoriin sitten kirjoittaa loukkaavaa sisältöä? Tietääkseni sellainen olisi kokonaan kielletty foorumeilla uuden säännön myötä.
 

Koala

Obersturmbannführer
Dataaja
#3
Öhöm.. Mistä moinen itku ja parku? Kyseessä on Yleinen Keskustelu. Keskusteluille, joille ei ole omaa aluetta. Ei aiheille joiden sisältö on yksi kuva tai pari sanaa. Muistutin kaikkia pitämään siistiä linjaa viesteissä. Ruplan kurssi on alhaalla, joten käytin sitä vertauksena siitä, minne viestien taso ei saa laskea. Nyt en jaksa sua enempää läksyttää kun kirjoitan tätä puhelimella. Nuff said.
 

LolSumor

Joku jännä
Dataaja
#4
Mielestäni "esittelyt" eivät kuulu tähän yleiseen kategoriaan. Voitteko siirtää noi aiheet oikeelle alueelle? :)