Dataluola

Tervetuloa Dataluolaan!
Rekisteröidy ilmaiseksi, niin pääset kirjoittamaan omia viestiketjuja, viestejä, profiiliviestejä ja muita julkaisuja. Dataluolan sivuilta löytyy myös chat!

SuomiKits | Suomalainen PvP-Palvelin 1.7-1.14

SuomiKits

Uusi jäsen
#1

IP: suomikits.net tai
Discord: https://discord.gg/hnhJdv2
www.suomikits.net
SuomiKits 1.7 - 1.14.2

SuomiKits on suomalainen PvP -painotteinen palvelin, joka tarjoaa pelaajilleen ainutlaatuisimman ja laadukkaimman pelikokemuksen. Täällä voit hankkia itsellesi uusia ystäviä, pelata kavereiden ja ylläpidon kanssa sekä viettää monipuolisesti aikaa. Täällä sinulla on mahdollisuus ilmaista itseäsi parhaalla katsomallasi tavalla. Ylläpito kannustaa kaikkia pelaamaan yhdessä, joten kannattaa edes tulla vilkaisemaan viikottaisia turnajaisia tai päivittäisiä tapahtumia, joissa voit voittaa mahtavia palkintoja!

Miksi SuomiKits?

Täällä voit taistella muiden pelaajien kanssa KitPvP-maailmassa, kartuttaa taistelutaitoja Practice-pelimuodossa ja pelata SkyWarsia. SuomiKitsissä on helppoa aloittaa pelaaminen. Arvojärjestelmä perustuu tapettuihin pelaajiin, ja niistä saataviin bonuksiin. Pelaamisesta ei siis tule tylsää!

Koitamme tehdä parhaan mahdollisen PvP-kokemuksen, joten ylläpito on kiinnostunut kuulemaan pelaajien toiveita. Meillä on käytössä pistejärjestelmä, joka antaa pelaajille pisteitä tappamisesta ja vietetystä peliajasta. Näitä pisteitä voidaan käyttää erilaisten aseiden, panssareiden ja ominaisuuksien hankkimiseen. Sen lisäksi olemme muokanneet palvelimen knockbackia sopivaksi, jota kaikki ovat erityisesti toivoineet ensimmäisestä päivityksestä alkaen. Tule siis testaamaan sitä!

Mitä pelaaminen vaatii?

Pelaaminen vaatii pääasiassa minkä tahansa minecraft-version välillä 1.8-1.14.2, joten palvelimella on käytössä vanhat combat-mekanismit. Poikkeuksellisesti Practicessa on vielä käytössä 1.7. Näiden lisäksi iso osa plugineista on suomennettu tai koodattu itse javalla.

Jos tarvitset apua, voit kokeilla palvelimella komentoa /apua. Voit tarvittaessa myös kysyä suoraan apua ylläpidolta pelissä tai Discordissamme! Ylläpitomme auttaa mielellään sinua. Tämän lisäksi kaipaamme lisää ylläpitoa, mutta kriteerit ovat kovia.

Tervetuloa pelaamaan SuomiKitsiin!

~ SuomiKitsin ylläpito