Dataluola

Tervetuloa Dataluolaan!
Rekisteröidy ilmaiseksi, niin pääset kirjoittamaan omia viestiketjuja, viestejä, profiiliviestejä ja muita julkaisuja. Dataluolan sivuilta löytyy myös chat!

Shorai no Kiba - Gingasta ja foorumiroolipeleistä kiinnostuneille.

Every

Uusi jäsen
#1
En ole varma menikö oikeaan paikkaan mutta olkoon.


Shorai no kiba!

Mikä on Shorai no kiba?
Shorai no kiba eli tulevaisuuden torahampaat on foorumipohjainen roolipeli joka liittyy Yoshiro Takahashin luomaan Ginga sarjaan, roolipeliä ylläpitää kaksi melko kokenutta roolipelaajaa, Untamed ja Shiomi, foorumilla on vasta 10 rekistöröitynyttä mutta haluamme lisää innokkaita pelaajia, foorumilla ei tarvitse pelkästään pelata vaan voit jutella muiden roolipelaajien kanssa Pelaajien Chattihuoneessa.

Roolipelin juoni.

4 vuotta Hougenin sodasta on kulunut. Salakavalasti tuntematon hirviö koiran hahmosa syöksi vallastaan Ginin ja tämän pojan Weedin. Alkoi hirvittävä, verinen sota, jossa koko paratiisi tuhoutui, jättäen jälkeensä Ohun hajonneen lauman ja kadonneen riistan. Epätoivon hetkellä Ginin vanhempi poika, Yukimura, otti paikkansa Ohun sotaisana ylipäällikkönä. Hän aikoo saada paratiisin takaisin sen alkuperäisille omistajilleen.Kurokage paljastuu kuitenkin vaikeammaksi vastukseksi, kuin he luulivatkaan. Paratiisin aika käy vähiin, ja kaunat laumojen välillä lisääntyvät. Veri tulee virtaamaan vuolaammin kuin koskaan. Miten siis käy Ohun soturien?


Pelin juoni perustuu siis melko perinteisesti Ohun lauman ja toisen lauman väliseen sotaan, mutta mukana on peliä piristämässä erilaisia sivujuonia. Pelit eivät kuitenkaan tottele kaavojaan kangistuneesti, vaan kaikilla pelaajilla on mahdollisuus vaikuttaa sen kulkuun. Mitä tahansa voi siis tapahtua! Roolipeli on muutenkin melko vapaamuotoinen ja rajoiltaan väljä, joten hieman kokemattomienkin pelaajien on mukava ja helppo tulla mukaan!Tulkaa siis roolimaan meidän muiden kanssa ja viettämään hauskoja hetkiä, minut löydätte sieltä nimellä Illumination. :)

Ainiin, osoite viellä http://Shorainokiba.palstani.com