Dataluola

Tervetuloa Dataluolaan!
Rekisteröidy ilmaiseksi, niin pääset kirjoittamaan omia viestiketjuja, viestejä, profiiliviestejä ja muita julkaisuja. Dataluolan sivuilta löytyy myös chat!

korhox.com - 10GB levytilaa ja 100GB liikennettä, ILMAISEKSI

#1
Niin että mitä? Kyllä! Ilmainen webhotelli! 0e/kk, ikuisesti! Tarjoan jopa 10GB kovalevytilaa, 100GB liikennettä ja esim. sähköpostin ja MySQL tietokantoja. Tuen PHP:ta, käytän Apachea ja mikä parasta; ei mainoksia!

Olen jo pidemmän aikaa harjoitellut webhotellien tarjoamista ja nyt se on vielä parempaa! Sivut ovat paremman näköiset mitä enemmän, sivuilta löytyy enemmän tietoa, ja mikä parasta; ne ovat yksinkertaiset!

Mutta mikä se webhotelli olikaan? Webhotelli on tavallaan, ja onkin pelkkä kotisivu/nettisivuhostaus, mutta sisältää paljon enemmän, esim. FTP-mahdollisuus, sähköpostit, DNS-Hallinnan, domainihallinnan, kotisivukoneen, automaattisen asentajan (sisältäen mm. WordPressin, SMF:n, Joomalan, Concrete5-CMS:n ja monia muita), uudelleenohjaukset, error-sivujen hallinta, MySQL-Tietokannat, tiedostohallinnan, automaattiset komennot, SSH-konsolin ja paljon muuta!

Asiakaspalvelu toimii lähinnä skypessä tai hallintapaneelin asiakastuki-alueella.

Tarjoamme nyt myös verkkotunnuksia! Verkkotunnukset alk. 15€/vuosi!